Faciliteiten

Onze faciliteiten

Camping De Hoge Waard beschikt over een breed scala aan kwalitatieve voorzieningen. Met alle gemakken en diensten binnen handbereik kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie. Van zandstrand tot horeca, camping De Hoge Waard beschikt over alle faciliteiten die u van een kwaliteitscamping mag verwachten.

Horeca

Een tussenstop tijdens een lange fietstocht of een welverdiend diner na een dagje zwemmen? Kom genieten bij Nellekes eten & drinken!

Het team van Nellekes heet u alvast van harte welkom. Onder het genot van een heerlijke lunch of diner genieten van het schitterende uitzicht over de Afgedamde Maas.

Nellekes eten & drinken bestaat uit een binnen- en buitengedeelte. Hierdoor is het ook bij slechter weer mogelijk om natuurlijk te genieten. Bovendien beschikt Nellekes ook over een snackbar. Lekker makkelijk voor een snelle hap na een dagje recreëren. Maaltijden afhalen behoort ook tot de mogelijkheden. Ideaal voor onze recreanten en voor bewoners uit de directe omgeving.

Benieuwd naar de menukaart? Bekijk hier de menukaart.

Bekijk de menukaart

Zandstrand

Geniet van het strand en de ligweides aan het recreatiemeer.
Het water wordt langzaam dieper, ideaal voor de kleintjes.

Animatie

Het enthousiaste animatieteam van De Hoge Waard zorgt tijdens de schoolvakantie dagelijks voor tal van uitdagende, avontuurlijke, gezellige en ontspannen recreatie-activiteiten vol spel, sport- en waterplezier.

Jeu de boules

Het Jeu de Boules spel is een heerlijke ontspannen bezigheid voor tijdens uw verblijf. De Hoge Waard beschikt over vier banen waar alle recreanten gebruik van mogen maken. Elke zondagmorgen is er een club vaste recreanten op de banen te vinden. Jeu de Boules is de verzamelnaam van balspelen. Het spel dat wordt gespeeld heet pétanque. Sluit u ook aan?

Internet

De internetvoorziening zal op korte termijn aanzienlijk worden geoptimaliseerd door de nieuwe hoofdaansluiting op glasvezel
Aanschaf modem €169,00,-

Extra

- Sanitaire voorzieningen
- Slagbomen
- Speeltuin
- Voetbalveld

De kenmerken van
Camping De Hoge Waard

Aan het water

Omringd door groen

Rustige verblijfsplaats

Prachtige omgeving

Ontdek Camping De Hoge Waard!

Bekijk ons fotoalbum

Wat gasten over ons zeggen

Rustige camping op een mooie lokatie aan de Afgedamde Maas. Horeca met uitzicht vanaf het terras, strandje, haventje, ook voor vissers een prima stek. Kamperen, kinder speelplaats, en chalets.
September 2021 - M. v.d. Wijngaard
Lekker op het terras gezeten en onverwacht gekozen om te blijven eten. Werkelijk fantastisch eten voor een betaalbare prijs. Ik kom hier zeker vaker terug.
Juli 2021 - Jean Paul
Hele mooie camping aan het water, leuk om met sup over het water te gaan. Toiletgebouw is ook schoon en netjes. We komen zeker nog een keer terug!
Juni 2021 - Simone Smeekens
Lees alle reviews

Ook ontspannen aan de Afgedamde Maas?

Op zoek naar een heerlijke plaats aan het water of vlakbij het water neem contact op
Neem contact met ons op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram